Meubelmakerij

Stijlvolle meubels met een ambachtelijke ondertoon

Wie zijn interieur bewust inricht, kiest graag voor een orgel op maat van Orgelmakerij Goudzwaard. Maar misschien ontbreekt er in uw interieur ook nog een boekenkast, servieskast of ander meubelstuk. Met dezelfde toewijding als waarmee wij orgels maken, maken wij ook bijpassende meubelstukken voor u.

Opbergruimte in stijl
De combinatie van meubels en een orgel in dezelfde stijl is aansprekend. Omdat we ook de meubels naar eigen ontwerp maken, krijgt u een uniek interieur. Daarbij zijn sfeer en uitstraling belangrijk, maar wegen praktische keuzes ook mee. Zo realiseren we opbergruimte op maat. Of het nu ruimte voor linnengoed, uw persoonlijke bibliotheek of allerhande huishoudelijke spullen is. En waarom niet meteen een handige lade waarin u al uw muziekboeken overzichtelijk opbergt? Met een meubelstuk op maat benut u de ruimte optimaal.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u geen orgel door ons laten maken maar wel een meubel? Neem dan contact op en maak een afspraak!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak en kom langs, of vraag om meer informatie. De contactinformatie kunt u onderaan deze pagina vinden.