Meubels

Stijlvolle meubels met een ambachtelijke ondertoon

Wie zijn interieur bewust inricht, kiest graag voor een orgel op maat van Orgelmakerij Goudzwaard. Maar misschien ontbreekt er in uw interieur ook nog een boekenkast, servieskast of ander meubelstuk. Met dezelfde toewijding als waarmee wij orgels maken, maken wij ook bijpassende meubelstukken voor u.

©JL-7466

Opbergruimte in stijl
De combinatie van meubels en een orgel in dezelfde stijl is aansprekend. Omdat we ook de meubels naar eigen ontwerp maken, krijgt u een uniek interieur. Daarbij zijn sfeer en uitstraling belangrijk, maar wegen praktische keuzes ook mee. Zo realiseren we opbergruimte op maat. Of het nu ruimte voor linnengoed, uw persoonlijke bibliotheek of allerhande huishoudelijke spullen is. En waarom niet meteen een handige lade waarin u al uw muziekboeken overzichtelijk opbergt? Met een meubelstuk op maat benut u de ruimte optimaal.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u geen orgel door ons laten maken maar wel een meubel? Neem dan contact op en maak een afspraak!

 

Handgemaakte keukens

Heerlijk geurend eten komt u al tegemoet en het water loopt in uw mond, met een prachtig handgemaakte keuken van Interieurbouw Barneveld.

Heeft u altijd al een droomkeuken gewild? en is het nu tijd voor een nieuwe keuken?

Maak uw wensen bespreekbaar bij Interieurbouw Barneveld!

Wees creatief, want het kan allemaal met een handgemaakte keuken van Interieurbouw Barneveld, Kies niet voor een standaardkleur maar kies een mooie warme kleur waardoor uw interieur nog meer sfeer krijgt!

Maak gerust een afspraak en maak al je wensen en ideeën bespreekbaar bij Interieurbouw Barneveld.