Over ons

Een gedreven orgelliefhebber als meubelmaker

Al meer dan zes jaar maakt Huib Goudzwaard orgels. Wat begon uit liefhebberij is uitgegroeid tot een orgelmakerij. In dit vak kan Huib zijn talenten helemaal kwijt. Hij heeft als meubelmaker vele jaren ervaring met het vervaardigen van meubels en interieurs. In zijn werkplaats vervaardigt hij uiteenlopende orgelkasten en meubelstukken. Vakwerk met een hoge kwaliteit.
Daarnaast is Huib een fanatieke orgelliefhebber. Bijna twintig jaar volgde hij orgelles bij verschillende docenten. Inmiddels geeft hij zelf ook les. Huib heeft een brede muzikale interesse, al ligt zijn hart bij de barok en Laatduitse romantiek.

De beste vertaling van uw wensen
De combinatie van ambachtelijke meubelmaker en muzikaal onderlegde organist zal u aanspreken. Huib kan uw wensen daardoor begrijpen en vertalen. Of het nu gaat om de detaillering van het meubel of de keuze voor een klankkleur. Het resultaat: een orgel waar u straks elke dag van geniet. Of u nu speelt, luistert of alleen maar kijkt…

De details van het onderstaande orgel tonen de creativiteit van Huib. Bij dit orgel, dat tevens dient als demonstratiemodel, voelt u als het ware dat de vakmanschap van het meubelmakersvak en de liefde voor orgels zijn samengevloeid in 1 prachtig geheel.