Werkwijze

Van schets tot orgel of meubel

Orgelmakerij Goudzwaard brengt muziek in uw interieur. Met een orgel in de stijl van uw meubels. Maatwerk dus. Onze werkwijze is als volgt:

  • Inventarisatie van uw wensen. U komt bij ons of langs of wij komen naar u toe. We maken niet alleen kennis, maar brengen ook uw wensen in beeld. Hoe is uw interieur ingericht? Welke ideeën hebt u over de vormgeving van uw orgel. We proberen een zo compleet mogelijk beeld van uw wensen te krijgen.
  • Ontwerp en offerte. Uw wensen vertalen we naar een ontwerp. U krijgt een 3D-tekening, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het orgel. In de offerte vindt u verder alle relevante informatie en specificaties, van houtsoort, type klavier enz. enz. 
  • Voorbereiding en productie. In overleg met u maken we het ontwerp definitief. We werken hierna de detailtekeningen uit ten behoeve van de werkplaats. Vervolgens vervaardigen we het complete meubelstuk. Daarna installeren we de p.c. en bij behorende componenten. En uw orgel is speelklaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak dan een afspraak en kom langs, of vraag om meer informatie. De contactinformatie kunt u onderaan deze pagina vinden.